Fanatics '71

work hard, play hard

Club Info

Fanatics ’71 is de basketbal vereniging van Roermond waar leden jong en oud al jaren recreatief of in competitieverband een balletje gooien. Hieronder vind je alle informatie over de club. Mocht je toch nog vragen hebben, dan ben je van harte welkom om een keertje langs te komen of neem even contact met ons op.

Trainingstijden:

trainingstijd.png

Zou je graag een handje willen helpen, dan ben je van harte welkom. Momenteel zoeken we enthousiaste vrijwilligers die trainingen kunnen verzorgen. Kijk hieronder voor de contactgegevens.

Bestuur seizoen 2018-2019

Basketballen zou niet mogelijk zijn zonder vrijwilligers die klaar staan voor jouw vragen. Je kunt de club ook helpen zonder in het bestuur te zitten. Vraag ernaar bij je bestuur voor de mogelijkheden.

Voorzitter
Olivier van Huet

Penningmeester
Rob Huyskens

Ledenadministratie
Laetitia Keurentjes-Goris

Activiteiten commissie
Steven Goossens
Pancras Evers

Vragen? Stel ze hier:

Voor algemene vragen kunt terecht bij ons algemene e-mailadres info@fanatics71.nl of open het contactformulier hier op de website.
Ben je al lid en zoek je contact over facturering of andere administratieve zaken? Stuur dan je vraag of opmerking naar leden@fanatics71.nl en wij komen er zo snel mogelijk op terug.

Sponsors kunnen wij net als elke vereniging goed gebruiken en mocht u hierover in gesprek willen of een schenking doen, dan kunt u ons bereiken op sponsor@fanatics71.nl Wij bieden diverse sponsor-pakketten aan en hebben ook de mogelijkheid eenmalige activiteiten te organiseren. Wij kijken uit naar een sportieve samenwerking.