COVID-19-virus

Alle basketbal wedstrijden komen te vervallen. Trainingen beginnen weer als de situatie veranderd.

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet zondag besloten om alsnog de scholen en de kinderopvang in Nederland te sluiten. Horecagelegenheden en sportclubs moeten vanaf zondag 18.00 uur de deuren sluiten. De sluiting van de gemeentelijke sportaccommodaties wordt net zoals in heel Nederland verlengt tot en met 28 april.

Naar aanleiding van de nieuwe informatie die vandaag door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) naar buiten is gebracht, worden alle competitiewedstrijden in het Nederlandse basketball tot nader order én in elk geval t/m 6 april 2020. Naar aanleiding van de nieuwe informatie over de bestrijding van het coronavirus die vanavond door de Nederlandse overheid naar buiten is gebracht, ziet de Nederlandse Basketball Bond zich genoodzaakt alle basketbalcompetities voortijdig te beëindigen.

Daarmee volgen de Nederlandse Basketball Bond en de Dutch Basketball League de richtlijnen van NOC*NSF om tot die datum geen sportwedstrijden te organiseren. Het advies is tevens alle clubbijeenkomsten zoals trainingen en vergaderingen ook af te gelasten.

Momenteel volgen de adviezen en consequenties van het Corona virus elkaar op in snel tempo.
Als vereniging leven wij van dag tot dag en moeten daarbij de adviezen van de instanties volgen.
De gemeente zal de adviezen zeker volgen en die faciliteren voor ons de basketbalsport.

Het advies is om de webpagina van fanatics’71, de facebook pagina van Fanatics’71, www.basketball.nl en de sportlink app zo nu en dan eens te bekijken.

Wij hopen als Fanatics’71 op uw begrip en flexibile houding ten opzichte van de situatie.

Sluit Menu