Fanatics '71

work hard, play hard

Grote club actie

Beste Fanatics’71 leden,

De Grote Clubactie loopt ten einde, de trekking is 12 december. We willen iedereen hartelijk bedanken voor alle moeite die ervoor is gedaan. We hebben de opzet van de Grote Clubactie voor onze club dit jaar klein gehouden en we kunnen de actie met een positief resultaat afsluiten! Heel fijn, nogmaals bedankt allemaal!

Volgend jaar, als we als Bestuur wat meer tijd hebben voor de voorbereiding, zullen we opnieuw kijken naar een mogelijke actie voor onze vereniging. Het staat op onze agenda! We zullen goed overwegen wat een leuke en doeltreffende actie is. Misschien nog een keer de Grote Clubactie, misschien weer de speculaasactie (die ook al eens eerder gedaan is), misschien iets heel anders. Jullie mening hierover is altijd welkom en goede ideeën zijn dat natuurlijk ook!

Loten die niet verkocht zijn en nog in jullie bezit, zijn eigendom van onze vereniging. Graag ontvangen we die loten zo snel mogelijk retour. Dus kijk even in je tas of thuis en lever ze terug in. Dat kun je doen bij je trainer/coach of bij leden van het bestuur. Alvast bedankt daarvoor. Als je zelf loten hebt gekocht: hou 12 december in de gaten, wie weet heb je prijs!

Vriendelijke groeten,
Het Bestuur,
Olivier van Huet, Voorzitter
Laetitia Keurentjes, Algemeen Bestuurslid
Rob Huijskens, Penningmeester