Fanatics '71

work hard, play hard

Grote club actie

Beste basketballer, ouder of verzorger,

Elk jaar vindt in van september tot november de landelijke Grote Clubactie plaats. Dit jaar doet basketbalvereniging Fanatics’71 mee. Als club willen we zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!
Met deze opbrengst kunnen we materialen, kleding of clinics verzorgen. Daarnaast maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.
Hoe werkt het? Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.

Je krijgt tijdens de training een envelop met daarin loten. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen! Aan wie mag  je verkopen? Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. De loten kun je contant verkopen en dan neem je het geld mee naar de eerstvolgende training. Wil je meer loten verkopen, dan vraag je aan je trainer of aan een van je bestuursleden. Breng de loten die je niet verkoopt ook weer terug naar je trainer.

In het envelop vind je de loten, maar ook een deursticker. Die kun je aan de kopers geven, zodat andere kinderen weten dat er al iemand is geweest voor de grote clubactie.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie begint dit jaar op zaterdag 15 september 2018.
Loten mogen t/m 22 november 2018 geregistreerd worden.

Kijk voor meer informatie op https://clubactie.nl/

Jij kan ook winnen!

De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen,  maar ook onder de beste lotenverkopers zijn geweldige prijzen te winnen. De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze!
Ga voor meer informatie naar https://kids.clubactie.nl/win/verkoopwedstrijd/

Op de website https://kids.clubactie.nl/ vind je nog meer informatie en filmpjes over de grote clubactie.

Het doel van onze actie is: Nieuwe materialen en de toekomst van de club. (ballen, fluitjes, kleding en zaalhuur) Leg je lotenkopers uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Superlot: Een superlot vertegenwoordigt symbolisch 50 loten en heeft dus een verkoopwaarde van
€ 150,- waarvan ook weer 80% naar de club gaat. Daarnaast is er speciaal voor de superloten een aparte trekking. Ieder verkocht superlot geeft kans op de superprijs:
het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! Dus ken je of weet je een persoon of bedrijf die basketbal in Roermond wil sponseren, dan kun je contact opnemen met Olivier van Huet.

(oliviervanhuet@gmail.com / 0644748463)

 

Met hartelijke groet, Het bestuur van jouw basketbalclub