Fanatics'71 - Basketbal voor iedereen, altijd & overal

Formulieren en Downloads

Compos mentis

Formulieren om te downloaden

Handboek competities 2023-2024
(leuk om eens door te lezen of voor een spreekbeurt)

Digitaal inschrijfformulier 2023 2024 om te downloaden en emailen naar leden@fanatics71.nl

Officiële spelregels
Samenvatting Minispelregels
Spelregelbewijs (va. 14 jr)
brochure basketbal

Inschrijfformulier

Wil je lid worden van de Fanatics’71. Gebruik dan dit inschrijfformulier. Je kunt het inschrijfformulier ook mailen naar leden@fanatics71.nl

Digitaal-inschrijfformulier 2023 2024 om te mailen

Inschrijfformulier om te printen en in te leveren tijdens een training

Het bestuur behoudt zich het recht om inschrijfformulieren die verkeerd zijn ingevuld of van een verkeerde versie zijn te weigeren.

Er bestaat altijd de mogelijkheid dat de tarieven en voorwaarden die in dit document staan gewijzigd zijn. De verschillen zullen dan niet enorm zijn, maar een voorbereid mens telt voor twee. Wij als Fanatics’71 zullen dan de meest actuele tarieven zoals besproken op de Algemene Ledenvergadering als rechtsgeldig beschouwen. 

De spelregels

Als je ouder bent dan 14 jaar, dan verwacht de Nederlandse Basketbal Bond (NBB) dat je een spelregelbewijs haalt. Je krijgt dan van jouw bestuur een inlogcode waarmee je de test kunt maken. De site waar je dit kunt doen is:

https://www.basketball.nl/competities/spelregels/spelregelbewijs/

Mini-spelregels

Samenvatting Minispelregels

Bij de allerkleinste spelers zijn er iets andere regels van toepassing, omdat het plezier centraal staat. Dit geldt voor kinderen tot 12 jaar. Belangrijkste verschillen. 8×4 min speeltijd. Geen zone-verdediging of hoge druk. Screens zijn verboden.

Informatiebrochure Fanatics’71

Ter ere van Sport op het Plein 2018 heeft Fanatics’71 een brochure gemaakt waar in staat hoe leuk basketbal is en waar wij als vereniging voor staan.

brochure basketbal