Fanatics'71 - Basketbal voor iedereen, altijd & overal

Partners en sponsoren

de liefde voor de sport

Mensen uit Roermond zijn ondernemers. Daar zijn het retailpark en outlet illustratief voor, maar ook de middenstand van Remunj staat vooraan in de ondernemingsdrift.

Basketbalvereniging vereniging Fanatics’71 is een vereniging die veel aandacht krijgt in de basketbalwereld door zijn centrale ligging. Bedrijven krijgen door middel van sociale media, lokale media en goodwill een platform waar ondernemers die sport, talentontwikkeling en basketbal willen stimuleren. Alle middelen die ingezet worden tijdens deze samenwerking komen ten goede van de teams en de vereniging. Kom langs op een trainingsavond of tijdens een wedstrijd om de sfeer binnen de vereniging te ervaren. Hieronder staan de bedrijven die Fanatics’71 al steunen. U ziet ze regelmatig terug op Instagram en Facebook.

 Fanatics’71 is aan het groeien. Groeit U mee?

U kunt informeren via sponsors@fanatics71.nl en bekijk de mogelijkheden hieronder

Bij sponsoring tot € 99,- vermelding bedrijfslogo:
o Club van 50 (entree Jo Gerrishal)
o De Fanatics ’71 website

Bij sponsoring € 100,- tot € 249,- vermelding bedrijfslogo:
o Club van 50 (entree Jo Gerrishal)
o De Fanatics ’71 website
o De Fanatics ’71 social media posts en posters in sporthal Jo Gerrishal.

Bij sponsoring vanaf € 250,- vermelding bedrijfslogo:
o Club van 50 (entree Jo Gerrishal)
o Fanatics ’71 website
o Fanatics ’71 social media posts en posters in sporthal Jo Gerrishal.
o Reclamebord/doek dat op wedstrijddagen in de hal geplaatst wordt en/of op wedstrijdkleding (in overleg).

https://debeestenboel.nl/

KDV en BSO De Beestenboel

Natuurbeleving staat dagelijks centraal bij ons kinderdagverblijf. Wij vinden het belangrijk dat kinderen de verschillende seizoenen leren ervaren. Bomen die kaal worden en later weer blaadjes krijgen en de bloemetjes die tussen het gras plots verschijnen. Plantjes die lekker ruiken en andere juist helemaal niet. Druppeltjes, sneeuwvlokjes, wind en dan weer zonnestralen op hun snoetjes voelen, zo veelzijdig is de natuur. Daarnaast zijn onze koeien, paarden, bijen, rupsjes, vlinders en wormpjes zo ontzettend boeiend. Genieten van de vele avonturen en ervaringen die het buiten spelen met zich meebrengt vinden wij heel belangrijk. Kortom de Beestenboel kinderen kunnen zich steeds weer heerlijk vermaken rondom ons natuurrijke kinderdagverblijf met zijn velden en bossen, de ruime uitdagende tuinen en niet te vergeten de boerderij.

Icy Donuts

Welcome to ICY DONUTS!! The most handsome music studio in beautiful Roermond, Limburg. The studio complex embraces the beauty of the area with large windows in every room allowing natural light in and to enjoy the stunning views whilst you write, record and last but not least relax. ICY DONUTS is a remarkable facility that offers a 38 square meter live room, a separate 30 square meter control/mix room, 25 square meter outside area and a fine array of equipment, microphones and instruments to inspire both musicians and engineers alike. Both live rooms have air-conditioning, fresh air circulation system, daylight and a variable lightning system. This will help to keep your mind fresh and energy up!!

e-Quest

"Uw IT-partner altijd dichtbij" e-Quest is dé regionale IT specialist op het gebied van IT-automatisering, datacenter- en glasvezeldiensten. Hiermee kunnen wij totaaloplossingen aanbieden aan bedrijven binnen het MKB en grootbedrijf. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Helmond, Veghel en Venlo. We zijn graag dicht bij onze klanten én actief betrokken bij de regio's Helmond, de Peel, Meierijstad en Noord-Limburg.

IW Zuid-Oost

IW Zuid-Oost is hèt opleidingsbedrijf in de regio voor installatie-, elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen. We zijn het samenwerkingsverband van meer dan 200 Limburgse en zuidoost Brabantse installateurs. Samen leiden wij al meer dan 25 jaar met de roc’s in de regio (o.a. Gilde Opleidingen, ROC Summa, ROC Nijmegen, Vista College), studenten op in de installatietechniek. Wij leiden de studenten op en de installatiebedrijven bieden een werkplek voor de gewenste praktijkervaring. Met opleidingslocaties in Roermond (hoofdkantoor), Helmond en Cuijk bieden we opleidingen dichtbij onze IW’ers en bedrijven aan.

Walstock metal recycling

Walstock Metal Recycling is gespecialiseerd in de groothandel en recycling van rvs-soorten en hoogwaardige staalsoorten (gereedschapsstaal / HSS). Wij kopen metalen in afkomstig uit de industrie en handel en verwerken deze tot secundaire grondstoffen. Daarnaast focussen wij ons op de verwerking en handel van non-ferro metalen en staalwerk- en gieterijkwaliteiten.

Electro World Benly

Uw adres voor verkoop en service om probleemloos te wassen en drogen, koken en koelen en klein huishoudelijke apparaten tot alles voor goed beeld en geluid. Tevens kunt alle bij ons gekochte inbouw apparatuur vakkundig laten inbouwen, het inmeten hiervoor is altijd gratis. Ook voor reparaties aan niet bij ons gekochte apparaten kunt u bij ons terecht. Wilt u een eerlijk en duidelijk advies voor de aankoop van uw nieuwe apparatuur, of reparatie en onderhoud van uw bestaande apparaten dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons altijd bellen op 045-5351777 of mailen naar benly@euronics.nl, wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 18u en op zaterdag van 9 tot 16u. een bezoek na 18u is altijd mogelijk met een belletje vooraf. Wij hopen u te mogen begroeten in onze uniek veelzijdige zaak aan de Laurastraat 51 te Eygelshoven.

't Cafe

Een feestelijke gebeurtenis is een persoonlijke gebeurtenis. Van bedrijfsfeest en relatiedag tot productpresentatie en receptie, we hebben de ruimte en het arrangement dat bij uw event past. Aan alles is gedacht en we zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. We denken graag met u mee om van uw event een onvergetelijke happening te maken.

Yum Yum Music

YumYum Music is een onafhankelijke organisatie uit Roermond met een grote passie voor electronische muziek. Een avond YumYum is een avond vol met gezelligheid, lol, Deephouse, Techhouse en Techno. YumYum begon in 2005 in de Azijnfabriek wat tot heden nog steeds onze "homebase" is. Tegenwoordig vinden de YumYum avonden plaats op diverse locaties in de regio Roermond. Daarnaast wordt YumYum ook regelmatig uitgenodigd om een avond of area te hosten op andere events en festivals. We zijn liefhebbers en we doen dit ook graag voor liefhebbers. Geen fratsen gewoon fun!!! Het vaste YumYum Music team bestaat uit: Ivo Slaats, Savé Heinen & Mark Janssen.

Anytime fitness Swalmen

Welkom bij Anytime Fitness Swalmen! Onze vakbekwame coaches staan voor je klaar, vanaf je eerste bezoek aan onze club! We snappen als geen ander dat er niet één aanpak is die bij iedereen werkt. We leren je daarom graag goed kennen. We luisteren naar je en gaan aan de slag met jouw wensen. Persoonlijke aandacht vinden we dan ook heel belangrijk. We gaan hierin verder dan andere sportscholen. We kunnen je bijvoorbeeld ook ondersteunen buiten de club. Hoe we dat allemaal doen? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer!

Dit is de kop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dit is de kop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ik wil ook sponsor worden