Fanatics'71 - Basketbal voor iedereen, altijd & overal

Partners en sponsoren

de liefde voor de sport

Mensen uit Roermond zijn ondernemers. Daar zijn het retailpark en outlet illustratief voor, maar ook de middenstand van Remunj staat vooraan in de ondernemingsdrift.

Basketbalvereniging vereniging Fanatics’71 is een vereniging die veel aandacht krijgt in de basketbalwereld door zijn centrale ligging. Bedrijven krijgen door middel van sociale media, lokale media en goodwill een platform waar ondernemers die sport, talentontwikkeling en basketbal willen stimuleren. Alle middelen die ingezet worden tijdens deze samenwerking komen ten goede van de teams en de vereniging. Kom langs op een trainingsavond of tijdens een wedstrijd om de sfeer binnen de vereniging te ervaren. Hieronder staan de bedrijven die Fanatics’71 al steunen. U ziet ze regelmatig terug op Instagram en Facebook.

 Fanatics’71 is aan het groeien. Groeit U mee?

Ik wil ook sponsor worden

Maandag® Maastricht
Samen verschil maken

Avenue Ceramique 187
6221 KX Maastricht

https://www.maandag.nl/

’t Café
Achilleslaan 2A
6042 JV Roermond

Telefoon
0475-329 306
06-29 442200

info.jacqueschoonens@tele2.nl

YumYum Music is een onafhankelijke organisatie uit Roermond met een grote passie voor electronische muziek. Een avond YumYum is een avond vol met gezelligheid, lol, Deephouse, Techhouse en Techno. YumYum begon in 2005 in de inmiddels heropende Azijnfabriek.

Tegenwoordig vinden de YumYum avonden plaats op diverse locaties in de regio Roermond. Daarnaast wordt YumYum ook regelmatig uitgenodigd om een avond of area te hosten op andere events en festivals.

We zijn liefhebbers en we doen dit ook graag voor liefhebbers.
Geen fratsen gewoon fun!!!

Het vaste YumYum Music team bestaat uit:
Ivo Slaats, Savé Heinen & Mark Janssen.

Sinds 1995 bieden wij professionele kinderopvang op een echte boerderij, op een unieke locatie net buiten de bebouwde kom van Roermond. Hier kan uw kind genieten van dieren en de natuur op die tijden dat u aan het werk bent.

De kinderen spelen, leren en doen veel ontdekkingen bij De Beestenboel. Samen met leeftijdsgenootjes groeien in het groen!

Wat is er nu heerlijker voor uw kind dan buiten zijn? Spelen in de wei als de zon schijnt. Maar ook lekker stampen in de plassen als het regent. In een prachtige omgeving waarin genieten vanzelfsprekend is. Dat gun je toch ieder kind!

Hillstreet jeans and casuals
Bergstraat 13
Roermond

Telefoon 0475 – 336738
info@hillstreet-roermond.nl