Kleding

Wij zijn dit seizoen gestart met een ander kleding/tenue beleid. Als een lid competitie wil spelen, dan is deze zelf verantwoordelijk voor het aanschaffen van een tenue. Samen met onze partner Xavi sport kun je deze wedstrijdkleding, trainingstenue, hoodie bestellen via de website van Xavisport.

Wij hebben als vereniging gekozen om leden een eigen tenue te bestellen zodat iedereen dan in bezit is van zijn eigen tenue.

– Je kunt naast de wedstrijden ook thuis rondlopen in het echte Fanatics’71 tenue.
– Het tenue past altijd en is helemaal voor jou speciaal gemaakt.
– Het tenue blijft zijn waarde houden. Je kunt het door verkopen aan toekomstige leden.
  (Wij gaan een tweede hands markt organiseren om dit voor u te faciliteren.)
– Met alle nieuwe leden kunnen wij als vereniging de kosten voor de kleding onmogelijk dragen

Hieronder beschrijven wij hoe het bestellen van de kleding werkt.

LET OP: DE WEDSTRIJDKLEUR IS BLAUW – GEEL IS VOOR TRAINEN

De kleding wordt voor onze vereniging speciaal gemaakt. De verzendkosten en productiekosten zijn te hoog om dit voor één tenue steeds op te starten.
Daarom zijn er twee bestelmomenten (noem het een verzameldatum) per jaar waarop leden hun tenues kunnen bestellen via de webshop.
Het eerste bestelmoment is geweest voor de zomervakantie en zullen binnen nu en twee weken op de training aanwezig zijn.
De einddatum voor de tweede bestelronde is op 24 september 2023.

Alle tenues die dus nu, morgen of voor deze datum worden besteld worden pas vanaf 25 september in productie genomen.
Bestellen kan dus wel. Het kleding komt later binnen om de kosten zo gunstig mogelijk te maken voor Fanatics’71 en haar leden.
Let erop dat u kiest voor levering bij de sportclub/vereniging. Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Dit mag natuurlijk wel. De artikelen worden naar u verzonden na de einddatum. Anders wordt de kleding uitgedeeld op de training. De verwachte levertijd voor deze 2e bestelling is eind november 2023.

Het kan zijn dat Xavi sport de webshop tijdelijk dichtzet na de einddatum. Om te voorkomen dat bestellingen elkaar kruisen of te late bestellingen blijven binnen druppelen. Geen angst of zorgen. De webshop opent zich na een week of twee weer voor het volgende bestelmoment.

Op wedstrijdkleding staat een nummer. Om geen dubbele nummers op het speelveld te hebben kun je een voorkeur nummer aangeven bij je trainer. Deze geeft het door aan Kevin en Iris Roumen. Deze toppers hebben een overzicht van alle kinderen en tenues bij Fanatics’71. Contact over de nummers en de tenues mag via Xavi sport, maar kan in redelijkheid ook via de trainer.

Naast speciaal gemaakte wedstrijdkleding is het ook mogelijk om een hoodie te bestellen. Er zijn verschillende logo’s mogelijk en een eigen naam op de hoodie is ook mogelijk. Deze worden door Xavi sport geproduceerd en kunnen dus het hele jaar door worden besteld. Hier is het wel mogelijk om te kiezen voor een bezorging. Ze worden bezorgd zodra ze klaar zijn. Maar als u een hoodie besteld samen met de wedstrijd kleding dan zal uw bestelling samen worden gevoegd en dan komt de hoodie pas samen met het bestelmoment van de wedstrijdkleding.

Help geen tenue of vergeten te bestellen –> Leden die wel al een tenue hebben besteld, maar nog moeten wachten op een levering kunnen een (oud) tenue lenen van de vereniging. Via Kevin en Iris zal dan gekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Deze tenues zijn gebruikt en ouder, dus alleen geschikt voor een tijdelijke oplossing.
Om misbruik te voorkomen is het alleen mogelijk om een tenue te lenen als u ook daadwerkelijk een eigen tenue heeft besteld. Als u geen tenue heeft besteld, dan speelt het lid ook dus geen wedstrijden.

Fanatics’71 en Xavi sport staan open voor uw vragen en helpen u graag verder als u naar aanleiding van dit bericht vragen heeft.
U kunt Xavi sport ook vinden via Google en via de website van Xavi sport komt u eenvoudig bij de webshop van Fanatics’71.